de casemanagement hulplijn van RMC

Gegarandeerd resultaat en lagere verzuimkosten

De casemanagement hulplijn van RMC

Wilt u goede verzuimbegeleiding?

Wilt u als werkgever verantwoorde beslissingen nemen in het proces rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid? 


U merkt dat u toe bent aan goede verzuimbegeleiding: u heeft zieke medewerkers en weet niet hoe u hier goed mee om moet gaan. Het gevolg is dat u veel tijd en energie kwijt raakt en dat u minder tijd over houdt voor de andere zaken.


Kampt u ook met de volgende vragen:


 • Welke verplichtingen heb ik als werkgever?
 • Waar laat ik het geld liggen?
 • Op welk moment moet ik actie ondernemen?
 • Hoe stuur ik de betrokken interne en externe partijen aan?
 • Hoe los ik een ontvangen loonsanctie op?

Dan wordt het tijd om Cisca Hage van RMC in te schakelen! Zij stelt een heldere en scherpe analyse van lopende verzuimdossiers op. Met haar jarenlange casemanagement ervaring en haar verzekeringsachtergrond is ze daarnaast een stevige gesprekspartner voor verzekeraars en het UWV.


Goede casemanagement begeleiding per individueel dossier is noodzakelijk

Overzicht en rust

Als werkgever wilt u overzicht houden op het steeds veranderende gebied van sociale zekerheid. U heeft behoefte aan een heldere en scherpe analyse en iemand die ervoor zorgt dat iedere betrokkene doet wat hij / zij moet doen om de schadelast als gevolg van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beperken.


U heeft een ervaren casemanager nodig die voor overzicht en rust zorgt en rekening houdt met belangrijke zaken, zoals:


 • Goede casemanagement begeleiding van ieder dossier
 • Zorgen voor gegarandeerd resultaat en lagere verzuimkosten
 • Onderhandelingen met derde partijen


RMC focust op resultaat

Het is niet nodig om maar te blijven zoeken en puzzelen op hardnekkige verzuimdossiers. Het kost tijd en geld en kan ook nog eens loonsancties opleveren wanneer wet- en regelgeving niet worden gevolgd. RMC geeft adviezen waar je veel aan hebt en direct mee aan de slag kan. Adviezen die zich binnen no time terug hebben verdiend.
We voeren een volledige dossieranalyse uit. Er wordt gecontroleerd of het dossier Poortwachter- proof is om loonsancties te voorkomen.

Begeleiding van 

een dossier

De focus ligt op het zo goed mogelijk begeleiden van individuele dossiers. Er wordt een heldere en scherpe analyse van lopende verzuimdossiers opgesteld.

U kunt de contacten en eventuele onderhandelingen met Arbo -organisaties, verzekeraars, het UWV en andere partijen met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderhandeling derde partijen

U kunt de contacten en eventuele onderhandelingen met Arbo -organisaties, verzekeraars, het UWV en andere partijen met een gerust hart aan ons overlaten.

RMC zet de bedrijfsarts, leidinggevende en medewerker in de rol die bij hen past en zorgt er voor dat iedere betrokkene doet wat hij moet doen om de schadelast als gevolg van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beperken.

Delegeren 

van betrokkenen

RMC zet de bedrijfsarts, leidinggevende en medewerker in de rol die bij hen past en zorgt er voor dat iedere betrokkene doet wat hij moet doen om de schadelast als gevolg van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beperken.

Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Per maand krijgt u op meerdere momenten begeleiding van onze casemanagers. Vraag tijdens de videocall om meer informatie.

RMC zorgt voor overzicht en rust. Wij hebben niet alleen oog voor de financiële kant, maar nemen ook graag werk uit handen. Door alle verzuim processen namens u te regisseren.

Sterk casemanagement betaalt zich terug

RMC zorgt voor overzicht en rust. Wij hebben niet alleen oog voor de financiële kant, maar nemen ook graag werk uit handen. Door alle verzuim processen namens u te regisseren.


Wij zorgen voor gegarandeerd resultaat, lagere verzuimkosten en minder WIA instroom.


 • Gegarandeerd resultaat
 • Wij zorgen voor rust door taken uit uw handen te nemen
 • Lagere verzuimkosten en minder WIA instroom

    In 4 stappen wordt u geholpen

Maak een online afspraak. Samen kunnen we naar de mogelijkheden kijken.

Plan een gratis afspraak

Boek een gratis videocall afspraak van 30 minuten.

Na ontvangst van de betaling zullen wij vragen om alle relevante documenten

Belangrijke informatie

Na de videocall afspraak ontvangt u een e-mail met daarin aangegeven welke informatie wij willen ontvangen om u te helpen.

Als wij alles binnen hebben, dan gaan we aan de slag met de dossiercheck!

Wij gaan voor u aan de slag

Wij maken een heldere en scherpe analyse van uw verzuim dossier. En geven adviezen waar u direct mee aan de slag kunt.

De terugkoppeling van onze werkzaamheden doen wij via een videocall. U ontvangt van ons een link hiervoor. Er hoeft geen programma gedownload te worden.

Resultaat

De terugkoppeling van onze werkzaamheden doen wij via een videocall. U ontvangt van ons een link hiervoor. Er hoeft geen programma gedownload te worden.

"Veiligheid bereikt men niet door muren te bouwen, 

maar door deuren te openen."

Urho Kekkonen 1900-1986

Wij zijn echte professionals en zijn gek op ons vak. Echte mensen mensen met een gezonde dosis humor. Wij werken secuur, snel, met gevoel voor verhoudingen en met oog voor detail.

Over RMC

RMC is opgericht door Cisca Hage. De casemanagers van RMC zijn onafhankelijke specialisten op het gebied van Verzuim, Arbeidsongeschiktheid, re-integratie en Risicomanagement. Wij hebben een scherp oog voor kansen en bedreigingen. En kunnen met betrekking tot het verzuimrisico bedrijfsprocessen, beleid en protocollen, verzekeringen en contracten trefzeker inrichten. Met gegarandeerd resultaat en kostenbesparingen.


Wij zijn echte professionals en zijn gek op ons vak. Echte mensen mensen met een gezonde dosis humor. Wij werken secuur, snel, met gevoel voor verhoudingen en met oog voor detail.

Samenwerking RMC consultancy

Wat anderen over RMC zeggen

review rmc
Sandor Tijhof  | Trifium Insurance
"Cisca is een fantastisch persoon om mee samen te werken. Toen ik werkte aan de verzekeraars kant was zij een gewaardeerde zaken partner. Op het gebied van verzuim en sociale zekerheid is ze echt een topper. Niet alleen vakinhoudelijke zaken maar ook zeker als mens. Zij gaat vol voor haar klanten en weet waar ze het over heeft."
review rmc
Paul Lammerts | Vangned
"Cisca en ik hebben voor verschillende werkgevers samengewerkt aan mooie klussen en we hebben sindsdien contact gehouden. De projecten die we gezamenlijk oppakken verlopen plezierig en succesvol. Cisca is een gedreven professional; zeer gemotiveerd, leergierig en ze houdt van een uitdaging."
review rmc
Luuk Rensen | Sparkz
"Ik ken Cisca nu enige tijd. Sinds kort is zij weer als zelfstandige werkzaam en zeer actief zich te profileren op haar vakgebied als Riskmanager. Ik heb Cisca mogen ervaren als een expert op haar vakgebied en hoor dit ook van diverse kanten terug. Inzet van Cisca als freelance Riskmanager levert haar klanten altijd een zeer goed advies op + in 9 van de 10 gevallen forse besparingen. Daarnaast is Cisca ook een enorm aardig mens met een ongelofelijk goed gevoel voor humor."
Casemanagement hulplijn
Prijzen zijn excl. BTW

                   

Veelgestelde vragen Casemanagement

Wat doen jullie precies?

Wij zorgen voor lagere verzuimkosten door:

- heldere en scherpe analyse van verzuimdossiers op te stellen.
- er voor te zorgen dat de bedrijfsarts, leidinggevende en medewerker doet wat hij / zij moet doen om de schadelast als gevolg van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beperken.
- contacten en eventuele onderhandelingen met Arbo-organisaties, verzekeraars, het UWV en andere partijen met een gerust hart aan on over te laten.

Voor wie is het geschikt?

Onze producten zijn geschikt voor MKB-ers met een loonsom vanaf EUR 1.000.000,- en hun werknemers in de zakelijke dienstverlening, het onderwijs, de zorg, de industrie of (semi)overheid. U heeft last van een te hoog verzuim en wilt dit aanpakken.

Wanneer kan ik een afspraak maken?

Je kan gelijk een afspraak maken. Neem een kijkje naar onze agenda hierboven voor de beschikbaarheid. De afspraak wordt bevestigd nadat de betaling is voltooid.

Kan ik ook een abonnement nemen?

Jazeker! We bieden verschillende abonnementsvormen aan om u zo goed mogelijk te helpen. Elk abonnement is maandelijks opzegbaar.

1. Casemanagement begeleiding 1 dag in de week: €3.200,- per maand
2. Casemanagement begeleiding 2 dagen in de maand: €6.000,- per maand
3. Casemanagement voor alle 52 en/of 80 weken dossiers: op aanvraag
4. Controle van alle WIA beschikkingen: op aanvraag

Vraag tijdens de eerste videocall naar de mogelijkheden. Heeft u voor de eerste sessie betaald, dan krijgt u dit bedrag gecrediteerd bij het afsluiten van een abonnement.

                 

Neem contact op!

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.