Over RMC Consultancy

Over RMC

De organisatie die focust op resultaat

Wij zijn echte professionals en zijn gek op ons vak. Echte mensen mensen met een gezonde dosis humor. Wij werken secuur, snel, met gevoel voor verhoudingen en met oog voor detail.

Over RMC

RMC is opgericht door Cisca Hage. De casemanagers van RMC zijn onafhankelijke specialisten op het gebied van Verzuim, Arbeidsongeschiktheid, re-integratie en Risicomanagement. Wij hebben een scherp oog voor kansen en bedreigingen. En kunnen met betrekking tot het verzuimrisico bedrijfsprocessen, beleid en protocollen, verzekeringen en contracten trefzeker inrichten. Met gegarandeerd resultaat en kostenbesparingen.


Wij zijn echte professionals en zijn gek op ons vak. Echte mensen mensen met een gezonde dosis humor. Wij werken secuur, snel, met gevoel voor verhoudingen en met oog voor detail.

Samenwerking RMC consultancy

RMC Consultancy inventariseert en analyseert de risico’s die uw organisatie loopt.

RMC Consultancy inventariseert en analyseert de risico’s die uw organisatie loopt. Wij toetsen de beheers- en beleidsmaatregelen die voorhanden zijn zoals protocollen, leveringsvoorwaarden, verzuimbeleid en afgesloten verzekeringen. Het doel van ons onderzoek is tot een optimale mix van beheersmaatregelen van risico's te komen.

Diensten RMC consultancy

RMC Diensten

Onze dienstverlening is vrij abstract omschreven, vandaar dat we hieronder nog even onze concrete producten opsommen:


  • Het maken van verzuimanalyses
  • Het terugdringen van verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • Het coachen en trainen van verzuimprofessionals
  • Uitvoering van de ziektewet
  • WIA Herbeoordelingen
  • Begeleiding van bezwaarprocedures
  • Het selecteren van de juiste providers op het gebied van verzuim en re-integratie
  • Verzuimdossier checks (is het dossier poortwachter proof, vanuit de Wet verbetering poortwachter?)
  • Begeleiden van medewerkers met een WIA uitkering

Wat anderen over RMC zeggen

review rmc
Jos van de Reijken | mkbasics

"Met Cisca heb ik als collega casemanager 6 jaar lang intensief samengewerkt bij Mkbasics. Cisca is iemand met ongelofelijk veel kennis van het vak, zeer pro-actief, professioneel en beschikt over een excellente communicatie. Daarnaast heeft ze een heerlijke humor (we hebben dan ook, naast het productieve en leerzame samenwerken, veel gelachen) en een vrijwel onuitputtelijke hoeveelheid energie. Cisca is een echte ontzorger die het helpen van mensen bijna tot een kunst verheft. Zij is iemand die altijd 200% geeft en niet stopt totdat iemand op de best mogelijke manier geholpen is, een echte aanwinst voor de organisatie."

review rmc
Paul Lammerts | Vangned
"Cisca en ik hebben voor verschillende werkgevers samengewerkt aan mooie klussen en we hebben sindsdien contact gehouden. De projecten die we gezamenlijk oppakken verlopen plezierig en succesvol. Cisca is een gedreven professional; zeer gemotiveerd, leergierig en ze houdt van een uitdaging."
review rmc
Luuk Rensen | Sparkz
"Ik ken Cisca nu enige tijd. Sinds kort is zij weer als zelfstandige werkzaam en zeer actief zich te profileren op haar vakgebied als Riskmanager.


Ik heb Cisca mogen ervaren als een expert op haar vakgebied en hoor dit ook van diverse kanten terug. Inzet van Cisca als freelance Riskmanager levert haar klanten altijd een zeer goed advies op + in 9 van de 10 gevallen forse besparingen.


Daarnaast is Cisca ook een enorm aardig mens met een ongelofelijk goed gevoel voor humor."

RMC Consultancy: wij focussen ons op resultaat